Education

Beeldwoordenboek

content divider
Wat zeg je? Que dites-vous ? Was sagen Sie? What did you say?

Talen op de werkvloer

Onze samenleving is heel divers. Mensen van verschillende landen, die andere talen spreken, wonen en werken dicht bij elkaar. Ook de elektrotechnische sector is een weerspiegeling van deze multiculturele samenleving. 

Mensen van verschillende nationaliteiten dienen op de werkvloer met collega's, hun werkgever of klanten te kunnen praten ... En dit in één van onze landstalen (het Nederlands, het Frans of het Duits) en het Engels. 

Het juiste woord voor het juiste gereedschap is soms in je eigen taal al moeilijk om te leren en te onthouden. Stel je dan eens voor hoe het tijdens een opleiding of op de werkvloer zal verlopen indien men er woorden, namen en handelingen gebruikt in een taal die niet de jouwe is. 

 

 

 

 

Om het praten, de communicatie, op de werkvloer te verbeteren en ook om de veiligheid en efficiëntie te verhogen, hebben wij een ‘Beeldwoordenboek’ gemaakt voor de elektrotechnische sector. 

Dit ‘Beeldwoordenboek’ is er voor iedereen die werkt in en rond deze sector. Zowel voor jongeren en volwassenen in opleiding als voor de werknemers op de werf of op de werkvloer. 

Scholen en centra met een convenant kunnen tot 30 exemplaren gratis bestellen.

Wil je meer dan 30 exemplaren bestellen of heb je geen convenant? Dan betaal je € 4,24 per exemplaar. (incl. btw, excl verzendkosten (€ 6,95)).  

Klik hier om het te bestellen

Liever een elektronisch exemplaar? Download de pdf-versie hieronder.