Artikels

Nieuwe mogelijkheden My Volta

31/05/2024
content divider
Sinds kort biedt My Volta, het platform voor online dossierbeheer voor zowel arbeiders als werkgevers uit de sector, nieuwe loginmogelijkheden aan via CSAM. Deze vernieuwing verhoogt de beveiliging van het inlogproces en verbreedt de digitale toegang voor onze sector.  

Als werkgever is het belangrijk om deze informatie door te geven aan je arbeiders, zodat zij optimaal gebruik kunnen maken van de nieuwe opties en geïnformeerd worden over de voordelen van My Volta en het gebruiksgemak om in hun persoonlijk online dossier in te loggen. Of dat nu van achter hun pc is of via een tablet of smartphone.

CSAM ondersteunt diverse authenticatiemethoden, zoals eID-kaartlezer, itsme® en eIDAS. Hierdoor kunnen sectorarbeiders kiezen voor de methode die het beste bij hen past. 

De integratie met CSAM zorgt voor je arbeiders voor een gemakkelijkere toegang tot hun beveiligde persoonsgegevens op My Volta, waar ze bijvoorbeeld ook hun vergoedingen, eindejaarspremies, fiscale fiches of deelname-attesten aan opleidingen kunnen raadplegen. Door gebruik te maken van de vertrouwde CSAM-methoden, kunnen zij snel en veilig inloggen zonder gedoe met aparte wachtwoorden of gebruikersnamen.

Kortom, de nieuwe CSAM-loginmogelijkheden bieden tal van voordelen. Door deze veranderingen actief te communiceren, zorg je ervoor dat je team goed geïnformeerd is en probleemloos kan inloggen op My Volta.