Education

Samenwerken met Volta

content divider
De elektrotechnische sector is continu op zoek naar goed opgeleide elektriciens. Wij werken dan ook graag samen met secundaire scholen, hoger onderwijs, volwassenenonderwijs en aanbieders van werkzoekendenopleidingen.

Samenwerking

Zo’n samenwerking levert alleen maar winnaars op: goed opgeleide werkkrachten, up-to-date onderwijsinstellingen én een sector die bloeit. 

Samenwerken met ons kan op verschillende niveaus en op uiteenlopende manieren. Zo helpen wij scholen met aangepast promotie- en educatief materiaal. Hier vind je een massa aan materiaal, geschikt voor secundaire scholen dubbele finaliteit en arbeidsmarktfinaliteit, voltijds en duaal), hogescholen, volwassenenonderwijs, voor jongeren, volwassenen en leerkrachten.

Volta heeft hiervoor een samenwerking met alle onderwijsverstrekkers en de overheden (met inbegrip van de minister van onderwijs). 

Maar wij gaan verder. Wij willen graag samenwerken met élke school en élk opleidingscentrum dat (elektro)technische opleidingen aanbiedt. Volta sluit samen met de school/opleidingsverstrekker ‘convenanten’ af. In deze individuele overeenkomsten worden afspraken gemaakt over didactisch materiaal, stageplaatsen, opleidingen voor leerkrachten, … 

Wil je weten wat er specifiek voor jouw school/centrum mogelijk is? Klik verder voor meer informatie: 

Of neem contact op met jouw regionaal adviseur.

Bekijk hieronder onze leerkrachtengids, hierin vind je al onze acties, promoties, evenementen, ... ter ondersteuning van het onderwijs.