Education

Softskillmeter

content divider
De HR-tool Kazi is ontworpen op vraag van Volta en helpt enerzijds bedrijven bij het aantrekken én behouden van de juiste talenten. Anderzijds legt hij de focus op het talent van jongeren.

Teamrollen

Door het invullen van een vragenlijst, wordt een profiel bepaald met werkwaarden en teamrollen. Een overzicht van teamrollen en werkwaarden vind je hieronder.

De tool laat toe om de wederzijdse verwachtingen van bedrijven en jongeren vooraf kenbaar en meetbaar te maken, zodat nadien 'the perfect match' gemaakt kan worden. 

Zowel jongeren in duaal leren die op zoek zijn naar een leerbedrijf als laatstejaars die binnenkort gaan solliciteren, hebben er alle baat bij om hun softskills te ontdekken en in the picture te zetten. Het resultaat wordt toegevoegd aan hun portfolio en is een mooi instrument met waardevolle informatie voor hun intrede op de arbeidsmarkt. 

Check volta.kazi.be, voor jongeren die op zoek zijn naar een werkplek of ga naar voltaduaal.kazi.be voor jongeren die op zoek zijn naar een match met een leerwerkplek.