Education

Rexel

content divider
Als toonaangevende distributeur van elektrisch materiaal voor professionals, biedt Rexel krachtige oplossingen voor een duurzame toekomst, gedreven door innovatie en milieubewustzijn.
Rexel vandaag

Rexel is al meer dan 20 jaar een belangrijke speler in de distributie van elektrotechnisch materiaal. Naast zijn rol als logistieke partner heeft Rexel een uitgebreide technische expertise opgebouwd, dankzij een team van experten en een breed gamma producten die op korte termijn beschikbaar zijn via de e-shop, Netstore

Rexel biedt producten en oplossingen voor de residentiële, industriële en tertiaire markt: van kabels en huishoudtoestellen tot datacom en beveiliging, verlichting, gereedschap en hernieuwbare technologieën. 

Ze hebben een steeds toenemende voorraad van bijna één miljoen referenties, waaronder 55.000 producten die de volgende dag bij je thuis of op de werf kunnen worden geleverd. Nog niet onder de indruk? Rexel staat ook steeds dicht bij de klant met 53 filialen, 2 Smart Stores en 850 medewerkers in België. 

Rexel morgen

Via hun PowerUp 2025-plan onderscheidt Rexel zich ook in zijn sector door duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) op de voorgrond te plaatsen. Een duidelijke strategie die erop gericht is de CO2-uitstoot en het verbruik van gebouwen tegen 2030 met 60% te verminderen en tegelijkertijd een dynamische en verantwoorde werkomgeving te bieden aan al zijn werknemers. 

Om dit te bereiken heeft Rexel de Sustainable Selection opgezet: een reeks duurzame producten die de aandacht vestigen op een lage impact op het milieu en die bijdragen aan de overgang naar een koolstofarme economie.

Vandaag ondersteunt Rexel de ontwikkeling van jouw bedrijf door zich te positioneren als een duurzame partner, zowel op logistiek, technisch als menselijk vlak. Rexel staat klaar om de uitdagingen van de energietransitie aan te gaan en samen de wereld van morgen vorm te kunnen geven.

Willen jullie iets bestellen?

Meer weten over Rexel? Klik hier.