Education

Niko

content divider
Niko ontwerpt elektr(on)ische oplossingen die gebouwen beter laten werken voor iedereen die erin leeft en werkt.

Door minder energie te verbruiken, lichtcomfort en veiligheid te verhogen en door alle toepassingen naadloos te laten samenwerken. Gebouwen met Niko zijn efficiënter, laten zich controleren vanop afstand en interageren binnen grotere ecosystemen. Niko is een Belgisch familiebedrijf uit Sint-Niklaas met 700 werknemers en 10 Europese vestigingen. 

Bij Niko is er één vraag die ons elke dag bezighoudt: ‘Hoe kunnen we gebouwen beter laten werken voor jou?’

Waarom participeren we aan dit project?

De wereld staat niet stil. Technologie is niet meer weg te denken uit onze woningen en ons dagdagelijks leven. Via dit project wil Niko het onderwijs steunen in de uitdaging om de installateur van morgen klaar te stomen. Als nieuwe generatie installateurs zullen zij ons ontzorgen in het energie-efficiënt en slim maken van onze woningen.  

Welk materiaal brengen jullie in de kijker en de scope voor onze scholen?

Ontdek hoe Niko jou kan helpen om jouw leerlingen nog beter bij te staan :

  • Een digitaal leerplatform waar jij als leerkracht je leerlingen uitnodigt en waar jij selecteert welke cursussen je leerlingen kunnen verwerken op hun eigen tempo. Optioneel laat jij je leerlingen het bijhorende testmoment afleggen. Je houdt in het platform eenvoudig de vooruitgang van elke leerling individueel bij.
  • Een didactische opleidingskoffer met Niko Home Control producten die je kan aankopen om de opgedane kennis om te zetten in de praktijk.
  • Als leerkracht of technisch coördinator kan je aan gunstige voorwaarden deelnemen aan de Niko academy opleidingen voor professionals. Ontdek alles wat je moet weten via onze klassikale opleidingen of onze online trainingvideo’s.
  • Ontvang korting* op Niko producten die je als didactisch materiaal en voor praktijkoefeningen voor je school aankoopt (*actie onder voorwaarden, je leest de voorwaarden in de brochure ‘Niko geeft jouw school een duwtje in de rug’).
  • Mogelijkheid tot bezoeken Niko fabriekssite in Sint-Niklaas.

Meer weten over Niko? Klik hier.