Education

Hager

content divider
Hager Modulec N.V. maakt deel uit van de internationale Hager Group en is al meer dan 60 jaar één van de belangrijkste marktspelers op het gebied van oplossingen en systemen voor de elektrische installaties. Wereldwijd zijn ze met ongeveer 12.900 medewerkers. 

Als familiebedrijf dat de elektrische wereld van morgen vormgeeft zorgen ze ervoor om het leven van mensen op onze planeet veiliger, schoner en aangenamer te maken. Hager Group zet zich in om het algemene doel om de mondiale temperatuurstijging te beperken tot 1,5°C. Zo werken ze aan duurzamere verpakkingen en nieuwe materialen die veel milieuvriendelijker zijn.

Hager Group is er sterk van overtuigd dat mensen de sleutel van ons succes zijn. Training en opleidingen zijn dan ook erg belangrijk. 

Hun vestiging in België realiseert met 21 medewerkers een omzet van ongeveer 27,7 miljoen euro. Hager biedt verschillende oplossingen gaande van energieverdeling en -beveiliging, kabelgeleiding, automatiseringscomponenten voor gebouwen en schakelmateriaal. Dit aan klanten uit de residentiële en tertiaire marktsegmenten. Hun producten en systemen onderscheiden zich in kwaliteit, eenvoud in montage en gebruik en een aantrekkelijk design.

De Hager-producten zijn verkrijgbaar via de groothandel.

Wil je meer informatie krijgen? 

Contacteer Rik Janssens via e-mail: rik.janssens@hager.com.

Meer weten over Hager? Klik hier.