Education

ABB

content divider
ABB Electrification ontwikkelt veilige en duurzame technologieën voor efficiënt energiebeheer en levert high-performance producten wereldwijd. In België en Luxemburg biedt ABB oplossingen voor energiebeheer, automatisering en digitalisering. Ook bieden ze advies en technische ondersteuning.

Als onderdeel van hun visie om bij te dragen aan de elektrificatie van België en Luxemburg op een veilige, slimme en duurzame manier, neemt ABB Electrification deel aan een project gericht op de overdracht van kennis en technieken aan de volgende generatie

Om een vlotte aanschaffing van materialen te garanderen, zullen deze beschikbaar zijn via deelnemende groothandels

Ze zijn toegewijd aan het delen van kennis door workshops te bieden aan elektriciteitsleraren over verschillende onderwerpen. Deze bijscholingen zijn flexibel en kunnen meerdere keren per jaar plaatsvinden. Ook zijn er workshops over algemene onderwerpen of gespecialiseerde onderwerpen zoals energiemeting, EV-laden, load balancing, stroomonderbrekers, DIN-rail materiaal en AREI.

Scholen die zijn uitgerust met ABB-pakketten, kunnen bedrijfsbezoeken brengen aan onze Belgische fabriekslocatie. Op dit moment zijn ze bezig met de verhuizing naar een nieuwe locatie met bijbehorende machines en workshops. Afhankelijk van hoe de verhuizing verloopt, zullen ze later terugkomen op dit onderwerp.

ABB Electrification is een innovatief bedrijf dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan en dus is hun aanwezigheid van cruciaal belang voor de elektrificatie van België en Luxemburg. Ze blijven klanten helpen bij het realiseren van hun doelen en het bevorderen van een duurzamere toekomst.

Meer weten over ABB? Klik hier.