Agenda

Dag van de praktijkleraar

07/11/2001
Geannuleerd
08:30 tot 13:00
HoGent - campus Schoonmeersen
16/11/2023
08:30 tot 13:00
Hogeschool Vives - campus Brugge
23/11/2023
08:30 tot 13:00
AP Hogeschool Antwerpen - campus Viaduct
30/11/2023
08:30 tot 13:00
Hogeschool UCLL - campus Diepenbeek
content divider
Volta plaatst graag alle praktijkleraren elektriciteit uit de 3de graad secundair onderwijs en het volwassenonderwijs in de bloemetjes tijdens de dag van de praktijkleraar elektriciteit.
We nodigen jou graag uit op 4 verschillende locaties en zorgen steeds voor een goedgevuld programma waarbij je kan kiezen voor 2 workshops. Hier zal je het aanbod van Volta nog beter leren kennen, en je kan bijpraten met collega-praktijkleraren! 
 
Dit alles in het aangename kader van een hogeschool die jou graag meeneemt in de wereld van de graduaatsopleidingen binnen het domein van de elektrotechniek. We voorzien een hapje en drankje tussendoor en sluiten af met een broodjeslunch en netwerkmoment.
Meer info over de workshops die je kan volgen op de locatie van jouw keuze kan je terugvinden in het inschrijvingsformulier. We geven graag al een greep uit het aanbod:

  • Volta verzorgt een workshop rond energiebeheersystemen waar je te weten komt waar je best op let voor het sturen van een warmtepomp en laadpaal, of hoe je de digitale meter kan koppelen met het energiebeheersysteem. Deze workshop is opgesplitst in 2 delen:
    • deel 1: concepten rond energiebeheer,
    • deel 2: gebruik demomateriaal workshop Volta.
  • Schneider Electric & Siemens geven je een inkijk in hun aanbod en technieken die bruikbaar zijn voor jouw lessen.
  • De hogescholen nemen jouw mee voor een labobezoek doorheen verschillende praktijklabo’s.
Zin in een voormiddag vol leerrijke workshops en fijne netwerkmomenten? Schrijf je dan snel in, want het aantal plaatsen per locatie is beperkt! We sluiten de inschrijvingen af 1 week voorafgaand het event

Twijfel je nog en wil je meer weten? Dan kan je terecht bij gina.declerck@volta-org.be.

We hopen jou te kunnen verwelkomen tijdens deze dag van de praktijkleraar.