Academy

Cevora

content divider
Cevora en Volta slaan de handen in elkaar en zorgen er zo voor dat het opleidingsaanbod nog beter afgestemd is op de behoeften van jouw bedrijf!

Partnerschap

Zo zal je als werkgever je arbeiders kosteloos kunnen inschrijven voor opleidingen die Cevora aanbiedt. De kost van de opleiding wordt voor jou ten laste genomen door Volta.

Cevora

En kunnenVolta-opleidingen door bedienden PC 200 gevolgd worden aan een verminderd tarief ! Cevora draagt bij in de kosten van deze opleidingen (niet de eventuele kost van een examen).

Opleidingen voor je arbeiders

Cevora heeft als opleidingsfonds voor de bedienden een zeer uitgebreid opleidingsaanbod dat je ongetwijfeld ook kan interesseren voor je arbeiders. 

Het is nu ook mogelijk om je arbeiders in te schrijven én dit zelfs kosteloos. 

Volta neemt namelijk jouw opleidingskost voor haar rekening én bovendien kan je voor deze opleidingen een premieaanvraag indienen (opleiding met externe lesgever). 

Meer info en inschrijven doe je rechtstreeks bij Cevora door hier te klikken

Als je voor deze opleidingen ook een premie wenst aan te vragen dien je een premieaanvraag te doen via My Volta!

Er kan geen premie uitbetaald/aangevraagd worden voor opleidingen die gevolgd worden als de arbeider in tijdelijke werkloosheid is. 

Opleidingen voor je bedienden

Vallen je bedienden onder het PC 200, dan kan je bij Cevora terecht voor opleidingen, HR-tools, opleidingspremies, … 

Dankzij de samenwerking tussen Volta en Cevora, zijn meeste Volta-opleidingen voor bedienden mogelijk aan een verminderd tarief! Cevora draagt bij in de kosten van deze opleidingen (niet de eventuele kost van een examen).

Inschrijven voor deze opleidingen doe je hier

Wil je weten wat Cevora jou en je bedienden nog allemaal te bieden heeft? Surf dan naar cevora.be of neem contact op met het contactcenter via 0800 59 222 of contact@cevora.be.